Mi az a toplax?

A TOPLAX eredetileg annak a világszabadalmaztatott anyagösszetételnek a neve, melyet a francia székhelyű Allibert kád gyár alkotott meg és használja szabadalmát fürdőkád és zuhanytálca gyártására.

Technikailag egy TOPLAX fürdőkád és zuhanytálca anyaga akrill, ötvözve és megerősítve közel fél cm ABS réteggel. Ezáltal a kád fala tömörebb lesz, valamint ellenállóbb a külső sérülésekkel és az idővel szemben egyaránt.

Mitől különleges egy TOPLAX kád?

A TOPLAX megerősített dupla ötvözete eredetileg 8mm vastag. Ez 3.2 mm szaniterakrilt, plusz 4,8 mm ütésálló ABS réteget jelent.A kádak különlegesen nagy anyagvastagság ellenére is könnyűek, szállításuk és beszerelésük rendkívül egyszerű.

Az akril felület egyik legfontosabb előnye az acélkáddal szemben a kád által kibocsátott hőmérséklet. Az acélkád fémes hűvösségével ellentétben a megerősített TOPLAX akrilkád testmeleg. Egy akril kádba engedett forró víz tovább őrzi meg hőmérsékletét.

A TOPLAX kád az egyszerű akrilkádná is különb, hiszen -annak hátrányait mellőzve- rendkívül időtálló és felülete a magas anyagsűrűségnek köszönhetően hosszú-hosszú évekig tükörsima, szemkápráztatóan fehér és karcmentes marad.

[video]

Minden kád és zuhanytálca megerősített lábszerkezettel és lefolyórésszel kapható és minden hajlat, minden él domború és lekerekített a biztonság érdekében.

A TOPLAX fürdőkádak szinte minden elképzelhető méretben és formában kapható, így mindenféle esztétikai és funkciónális igényhez, minden fürdőszobai elképzeléshez optimális választást jelentenek.

A TOPLAX környezetbarát anyagokból készül és 100%-osan újrahasznosítható. A gyártási folyamat során a gyártók nem használnak sem fát, sem poliésztert illet a TOPLAX megerősített anyaga a hagyománys kádnál megszokottan használt és nem mellékesen mérgező sztirultól mentes.

10 év garancia minden TOPLAX kád és zuhanytálca termékre!

A gyártó az anyagkombinációba vetett hitének tanúsítványaként minden TOPLAX fürdőkádra és zuhanytálcára 10 éves garanciát vállal.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok